Rolgrind / Rijngrind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Moraine keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Rijngrind staat ook wel bekend als Rolgrind en is een voordelige grindsoort voor meerdere toepassingen. Het grind is afkomstig uit de Zuid-Duitse Bovenrijn en Donau en wordt via de Rijn aangevoerd naar Nederland en België. Het is een bonte kleurenmix met overwegend beige, grijze en witte kiezelstenen. Voordelen van Rijngrind:

  • Zeer voordelig
  • Prettig beloopbaar door de ronde vorm
  • Geschikt voor meerdere toepassingen

Rijngrind / Rolgrind is prettig beloopbaar en daardoor zeer geschikt voor looppaden, opritten en parkings. Door de ronde vorm is Rijngrind / Rolgrind ook geschikt als dakgrind. Tip: legt u grindmatten onder het Rijngrind. zo creëert u een stabiel(e) en onderhoudsarm(e) oprit, parking of looppad. Wat betreft de toepassing van het Rijngrind als decoratieve bodembekker: het past erg goed in tuinen die een wat landelijke en natuurlijke uitstraling moeten hebben. Past in het bijzonder erg goed in tuinen met veel planten, bloemen en water.

Rijngrind kopen

Rijngrind is zeer voordelig en leverbaar in diverse bags, zoals een 1m3 bigbag Rijngrind / Rolgrind. Daarnaast leveren we ook losgestort Rijngrind / Rolgrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering