Panda grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Panda grind is een stijlvolle soort siergrind door de combinatie van witte en donkergrijze kleuren. Panda grind is vanwege deze twee verschillende kleuren een contrastrijke grindsoort. Maar toch blijft Panda grind rustig aanwezig in de tuin door de ronde vorm van de kiezels. Wilt u liever een gebroken kiezel, kijkt u dan eens naar het Panda split. Voor een grindsoort waarbij het contrast wat minder opvalt kunt u het Zebra grind eens bekijken. Dat is een combinatie tussen donkergrijze/zwarte en lichtgrijze kiezelstenen. Voordelen van Panda grind:

  • Mooi contrast van wit en zwarte steentjes
  • Luxe uitstraling
  • Mooie ronde vorm

Panda grind is prachtig om te gebruiken op een tuinpad of op siervlakken in de voor-/achtertuin. Met het Panda grind legt u ook een heel stijlvol terras aan. Ook een oprit of erf van Panda grind behoort tot de mogelijkheden. Tip: denkt u eens aan het combineren van Panda grind met stapstenen! Met Multi-Edge borderrand (metaal of kunststof) kunt u het geheel prachtig afwerken. Deze afboording scheidt het grind van bijvoorbeeld uw gras of (tegel)pad.

Panda grind kopen

Panda grind is leverbaar in verschillende hoeveelheden, allemaal gemakkelijk door ons aan huis bezorgd. De meest populaire verpakkingen: 1m3 bigbag Panda grind en losgestort Panda grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering