Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Panda grind

Panda grind 16 - 25mm
Panda grind 16 - 25mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Panda grind: Informatie en toepassingen

Panda grind is een stijlvolle soort siergrind door de combinatie van witte en donkergrijze kleuren. Panda grind is vanwege deze twee verschillende kleuren een contrastrijke grindsoort. Maar toch blijft Panda grind rustig aanwezig in de tuin door de ronde vorm van de kiezels. Wilt u liever een gebroken kiezel, kijkt u dan eens naar het Panda split. Voor een grindsoort waarbij het contrast wat minder opvalt kunt u het Zebra grind eens bekijken. Dat is een combinatie tussen donkergrijze/zwarte en lichtgrijze kiezelstenen. Voordelen van Panda grind:

  • Mooi contrast van wit en zwarte steentjes
  • Luxe uitstraling
  • Mooie ronde vorm

Panda grind is prachtig om te gebruiken op een tuinpad of op siervlakken in de voor-/achtertuin. Met het Panda grind legt u ook een heel stijlvol terras aan. Ook een oprit of erf van Panda grind behoort tot de mogelijkheden. Tip: denkt u eens aan het combineren van Panda grind met stapstenen! Met Multi-Edge afboording (metaal of kunststof) kunt u het geheel prachtig afwerken. Deze afboording scheidt het grind van bijvoorbeeld uw gras of (tegel)pad.

Panda grind kopen

Panda grind is leverbaar in verschillende hoeveelheden, allemaal gemakkelijk door ons aan huis bezorgd. Zoekt u 8 ton Panda grind (of meer)? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte. Neemt u hiervoor even contact met ons op. De meest populaire verpakking: 1m3 bigbag Panda grind.

15% combikorting

Panda grind: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team