Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Zebra grind

zebra grind 12 - 18mm
zebra grind 12 - 18mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Zebra grind : Informatie en toepassingen

Zebra grind is een bijzonder siergrind met een gemengde kleur: een combinatie van lichtgrijs en zwart. Dit zwart-grijze grind zorgt voor een stijlvolle sfeer in de tuin of op bijvoorbeeld de oprit. De licht contrastrijke grindsoort wordt veel gebruikt in moderne tuinen, maar is natuurlijk ook prima in te passen in andere tuinstijlen. Mooi in combinatie met onder andere siergrassen en houten elementen zoals vlonders en erfafscheidingen. Wilt u liever een gebroken steen, bekijkt u dan het Zebra split. Bent u op zoek naar een grindsoort met een nog wat opvallender contrast? Bekijkt u dan eens het Panda grind. Dat is een combinatie tussen donkergrijs/zwart en wit. Waarom Zebra grind:

  • Unieke kleurenmix
  • Mooi rond
  • Goed te combineren met lichte én donkere materialen

Zebra grind heeft een mooie ronde vorm en de lichte en donkere kleuren passen goed bij elkaar, waardoor u een bijzonder geheel creëert. Legt u altijd worteldoek onder het grind voor een onkruidvrij geheel. Voor een spoorvrij en zeer onderhoudsarm oppervlak kunt u grindmatten onder het Zebra grind leggen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld ook probleemloos meubels en stoelen op het grind plaatsen of er met auto's overheen rijden (in het geval van een oprit of erf).

Zebra grind kopen

Zebra grind is online te bestellen in verschillende maten verpakkingen en wordt snel thuisbezorgd door heel Nederland. Wilt u meer informatie over Zebra grind, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg (8 ton)? Neemt u dan even contact op. De meest populaire verpakkingen: 1m3 bigbag Zebra grind & losgestort Zebra grind.

15% combikorting

Zebra grind : Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team