Zebra grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Zebra grind is een bijzonder siergrind met een gemengde kleur: een combinatie van lichtgrijs en zwart. Dit zwart-grijze grind zorgt voor een stijlvolle sfeer in de tuin of op bijvoorbeeld de oprit. De licht contrastrijke grindsoort wordt veel gebruikt in moderne tuinen, maar is natuurlijk ook prima in te passen in andere tuinstijlen. Mooi in combinatie met onder andere siergrassen en houten elementen zoals vlonders en erfafscheidingen. Wilt u liever een gebroken steen, bekijkt u dan het Zebra split. Bent u op zoek naar een grindsoort met een nog wat opvallender contrast? Bekijkt u dan eens het Panda grind. Dat is een combinatie tussen donkergrijs/zwart en wit. Waarom Zebra grind:

  • Unieke kleurenmix
  • Mooi rond
  • Goed te combineren met lichte én donkere materialen

Zebra grind heeft een mooie ronde vorm en de lichte en donkere kleuren passen goed bij elkaar, waardoor u een bijzonder geheel creëert. Legt u altijd worteldoek onder het grind voor een onkruidvrij geheel. Voor een spoorvrij en zeer onderhoudsarm oppervlak kunt u grindmatten onder het Zebra grind leggen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld ook probleemloos meubels en stoelen op het grind plaatsen of er met auto's overheen rijden (in het geval van een oprit of erf).

Zebra grind kopen

Zebra grind is online te bestellen in verschillende maten verpakkingen en wordt snel thuisbezorgd door heel Nederland. Wilt u meer informatie over Zebra grind, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg (8 ton)? Neemt u dan even contact op. De meest populaire verpakking: 1m3 bigbag Zebra grind &.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering