Panda split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Panda split is een mix van zwarte en witte steentjes. Door deze contrastrijke mix heeft Panda split een vrij uitgesproken karakter. Panda split is een combinatie van Basalt split en Carrara split. Liever een ronde steen? Kijkt u dan eens naar ons Panda grind. De combinatie van de zwarte/antraciete en witte kiezelstenen zorgt ervoor dat het één van de meest modern ogende splitsoorten is. Voordelen van Panda split:

  • Unieke uitstraling
  • Stijlvol in moderne tuinen
  • Goede drukvastheid

Panda split wordt vooral gebruikt in de moderne tuinen door de opvallende uitstraling. In combinatie met grijs natuursteen, zoals kinderkoppen of tegels, creëert u een frisse sfeer. Een terras en/of siertuin aanleggen met Panda split doet u het beste in combinatie met anti-worteldoek. Maar Panda split kan natuurlijk ook prima gebruikt worden op de oprit of het tuinpad. Voor extra stabiliteit kunt u grindmatten onder het split leggen. Een leuke tip voor de afwerking: kijkt u eens bij ons assortiment tuinafboording. Kantopsluiting houdt stenen wat beter op de plek en zorgt voor een mooi afgewerkt resultaat. De kleuren van het Panda split laten zich mooi combineren met bijvoorbeeld Cortenstaal kantopsluiting. In een tuin met Panda split misstaan ook stalen elementen zeker niet.

Panda split kopen:

Bestel Panda split zwart-wit in een minibag of midibag. Of bestel onze 1m3 bigbag(s) Panda split. Voor de grotere hoeveelheden kunt u ook losgestort Panda split kopen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering