Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Panda split

panda split 8 - 12mm
panda split 8 - 12mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Panda split: Informatie en toepassingen

Panda split is een mix van zwarte en witte steentjes. Door deze contrastrijke mix heeft Panda split een vrij uitgesproken karakter. Panda split is een combinatie van Basalt split en Carrara split. Liever een ronde steen? Kijkt u dan eens naar ons Panda grind. De combinatie van de zwarte/antraciete en witte kiezelstenen zorgt ervoor dat het één van de meest modern ogende splitsoorten is. Voordelen van Panda split:

  • Unieke uitstraling
  • Stijlvol in moderne tuinen
  • Goede drukvastheid

Panda split wordt vooral gebruikt in de moderne tuinen door de opvallende uitstraling. In combinatie met grijs natuursteen, zoals kinderkoppen of tegels, creëert u een frisse sfeer. Een terras en/of siertuin aanleggen met Panda split doet u het beste in combinatie met anti-worteldoek. Maar Panda split kan natuurlijk ook prima gebruikt worden op de oprit of het tuinpad. Voor extra stabiliteit kunt u grindmatten onder het split leggen. Een leuke tip voor de afwerking: kijkt u eens bij ons assortiment tuinafboording. Kantopsluiting houdt stenen wat beter op de plek en zorgt voor een mooi afgewerkt resultaat. De kleuren van het Panda split laten zich mooi combineren met bijvoorbeeld Cortenstaal kantopsluiting. In een tuin met Panda split misstaan ook stalen elementen zeker niet.

Panda split kopen:

Bestel Panda split zwart-wit in een minibag of midibag. Of bestel onze 1m3 bigbag(s) Panda split. Voor de grotere hoeveelheden kunt u ook losgestort Panda split kopen.

15% combikorting

Panda split: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team