Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Flat Pebbles zwart

Flat pebbles zwart 15 - 30mm
Flat pebbles zwart 15 - 30mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Flat Pebbles zwart: Informatie en toepassingen

Flat pebbles zwart hebben een donkergrijze (diep antraciete) kleur en zijn in natte toestand zelfs zwart. Door deze kleur en de platte ronde vorm geven deze Flat pebbles een stijlvolle uitstraling aan uw tuin. Het zijn stenen die prima in een moderne tuin of een relaxtuin kunnen worden gebruikt. Maar ook in een authentieke tuin en in de Japanse tuin zullen ze zeker niet misstaan. Met andere woorden; het zijn echte all-rounders. Combineertips: prachtig in combinatie met veel groen en lichte/witte accenten. Zo kunt u de Flat pebbles zwart erg goed combineren met een lichte grindsoort, zoals bijvoorbeeld het Crystal white grind. In ons assortiment vindt u ook een steen met vergelijkbare vorm en kleur maar dan met ruwe randen (niet afgerond): de Canadian slate zwart. Voordelen van flat pebbles zwart:

  • Stijlvolle uitstraling
  • Prettig beloopbaar
  • Mooie donkergrijze kleur

Door de ronde vorm van de Flat pebbles lopen ze erg prettig en zijn ze dus erg geschikt voor toepassingen op paden en terrassen. Natuurlijk ook te gebruiken om siervlakken in de tuin mee aan te leggen. De Flat Pebbles zwart zijn ook hard genoeg om op de oprit of op het erf te gebruiken. Let u er dan wel op dat het formaat 30/60 of groter niet in onze grindmatten past. U vindt in ons assortiment ook nog twee andere kleuren Flat pebbles: Flat pebbles groen en Flat pebbles paars.

Flat pebbles zwart kopen

Flat pebbles zwart zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Wilt u meer informatie over de Flat pebbles zwart, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg (8 ton)? Neemt u dan even contact op. De meest verkochte verpakkingen: 1m3 bigbag Flat pebbles zwart, losgestorte Flat pebbles zwart.

15% combikorting

Flat Pebbles zwart: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team