Rosso Verona grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Rosso Verona grind: Een kunstmatig gerond Italiaanse grindsoort voor in de siertuin. Rosso Verona grind heeft een unieke oranje-roodroze kleur, wat zorgt voor een warme uitstraling. Met Rosso Verona grind creëert u eenvoudig een sfeervolle tuin. Voordelen:

  • Kleurvast, hoge kwaliteit marmer
  • Prettig beloopbaar
  • Warme uitstraling

Rosso Verona grind is een perfecte grindsoort voor het creëren van een mediterrane sfeer. Gaat u Rosso Verona grind aanleggen, dan raden we het gebruik van anti-worteldoek zeker aan. Op die manier ontstaat een onderhoudsarm oppervlak. De warme kleur van het Rosso Verona grind laat zich erg mooi combineren met kleurrijke planten, zoals bijvoorbeeld lavendel. Ook mooi in combinatie met palmsoorten en veel groen, zoals varens. Mocht u kiezen voor een palmsoort, let u er dan wel even op dat deze geschikt is voor het belgische klimaat. Echter kunt u er ook voor kiezen om het in een moderne tuin te verwerken. De unieke oranje-roodroze kleur combineert erg goed in een moderne tuin.

Rosso Verona grind kopen

Rossa Verona grind is bij Amagard in veel verschillende bags/hoeveelheden eenvoudig te verkrijgen. Een populaire verpakking is de Bigbag Rosso Verona grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering