Bestratingssplit

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Bestratingssplit is een fijne split die gebruikt wordt als waterdoorlatende ondergrond voor bestrating. Doordat de split een iets grovere korrel heeft is deze beter geschikt dan zand om het water af te voeren onder tegels of straatwerk. In sommige gevallen wordt de bestratingssplit gemengd met bijvoorbeeld mortel om een bestratingsmortel te verkrijgen, echter ook zonder toevoegingen wordt bestratingssplit veelvuldig toegepast. Dit is afhankelijk van de ondergrond, de dikte van de tegel en de belasting. Ook als goede onderlaag onder kinderkopjes is deze split ideaal. Ons bestratingssplit is uitstekend waterdoorlatend, heeft de juiste korrelgrootte voor vele diverse toepassingen en niet onbelangrijk, is heel voordelig! Zoekt u zand voor tússen de voegen, kijk dan bij Inveegzand.

  • Ideale korrelgrootte voor onder bestrating
  • Drainerend
  • Voordelig
  • Ook geschikt voor het maken van bestratingsmortel

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering