Weg met het grijs: Breng meer kleur in de tuin!

Grijs is de kleur die je de laatste jaren veel in en rond de tuin ziet. De donkergrijze siersplit en grind soorten zijn zeer populair en ook grijze tegels worden veel gezien. Bent u niet zo van het grijs? Groot gelijk, de Nederlandse tuin kan zeker wel wat kleur gebruiken! Moeilijk? Nee hoor! Met een kleurige, warme siergrind of split creëert u in een handomdraai (of, een paar scheppen..) een prachtige fleurige tuin die niet onderdoet voor een mediterraanse! Hieronder een paar fleurige tips.


Breng kleur in uw tuin: roze / roodtinten

En als we het dan over kleur hebben, staat deze stijlvolle marmersplit met stip bovenaan! De kleur is het best te omschrijven als diep oranjeroze met roodachtige accenten. Door het marmer krijgt de steen een extra bijzondere, luxe en warme zuidelijke uitstraling. Rosso Verona split is al leverbaar vanaf 0,18m3 (250kg).

Rosso Verona

Kleur in de tuin: geeltinten

Een bijzonder warmkleurige steensoort is ook de Taunus Kwarts. De kleur is een mengeling van gele en oranje tinten. De rondheid van de kiezels geeft de grind in combinatie met de kleur een extra warme uitstraling. Mooi als siergrind op siervlak of rond ornamenten en fonteinen.

Taunus kwarts
Taunus kwarts

Een strakke uitstraling, maar toch ook warm en zachtgeel. De egaalkleurige Yellow sun split is een geliefde sfeermaker in de Nederlandse tuin! Ook zeer geschikt voor op de oprit. Heeft u een grote hoeveelheid nodig? Bijna al onze split en grind zijn losgestort beschikbaar!

Yellow sun split

 

Nog niet de gewenste kleur voor de tuin gevonden? Bekijk ons volledige assortiment grind en split voor nog tientallen kleuren en tinten!