Taunus kwarts grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Taunus kwarts grind is goed slijt- en kleurvast en is een sierlijke combinatie van oranje, gele en witte kiezels. Het is eigenlijk een hele gele bonte mix. Het grind is prima te gebruiken in allerlei tuinsoorten, van klassieke Engelse tuinen tot aan moderne stadstuinen en tuinen in zuid-Europese stijl. Ook is Taunus kwarts grind erg hard waardoor het ideaal is om te gebruiken op de oprit/het erf of voor de aanleg van een parkeerplaats. Denkt u ook aan een tuinpad of terras met Taunus kwarts. Bekijk naast Taunus kwarts grind ook zeker al ons andere gele grind & split!
Voordelen van Taunus Kwarts grind:

  • Kleurvast
  • Goede drukvastheid
  • Mooie ronde kiezel

Taunus Kwarts grind combineren: Taunus kwarts laat zich vanwege de warme kleur prima combineren met bijvoorbeeld terracotta tuintegels. Of u gaat juist een hele andere kant op en zorgt in een overwegend grijze tuin voor contrast door de aanleg van een siervlak van Taunus Kwarts grind. Het is voor veel verschillende toepassingen geschikt. U kunt het gebruiken als siergrind in de tuin, als bodembedekker, als grind op de oprit, het erf of een parkeerplaats. Gebruik optioneel grindmatten voor een stabiele ondergrond en een zeer onderhoudsarm stuk tuin.

Taunus kwarts kopen

Taunus kwarts grind is leverbaar in diverse maten bags, van kleine hoeveelheden tot 1m3 bigbags Taunus kwarts grind en losgestort Taunus kwarts grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering