Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Flat Pebbles paars

flat pebbles paars 30 - 60mm
flat pebbles paars 30 - 60mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Flat Pebbles paars: Informatie en toepassingen

Flat pebbles paars: een uniek product vanwege de combinatie tussen de ronde vorm en de prachtige paarse kleur. Een hele geschikte soort voor het gebruik in kleurrijke tuinen óf juist om wat meer kleur aan te brengen aan bijvoorbeeld overwegend witte, zwarte of grijze tuinen. Dit exclusieve siergrind zorgt voor een luxe uitstraling in de tuin. In ons assortiment vindt u ook eenzelfde kleur steen maar dan met grove randen: Canadian slate paars. Voordelen van flat pebbles paars:

  • Unieke kleur
  • Prettig beloopbaar door de platte vorm
  • Sierlijke uitstraling

Flat pebbles paars zijn ideaal om te gebruiken op sierpaadjes vanwege de ronde platte vorm, maar zijn ook aan te bevelen op siervlakken of als vulling rondom staptegels. Mooi in combinatie met betonelementen of juist met veel andere kleuren. Denkt u hierbij aan kleurrijke bloemen. Ook erg geschikt voor het aanleggen van een terras van grind. Ook te gebruiken als bodembedekker op een oprit / erf. Let u er dan wel op dat het formaat 30/60 of groter niet in onze grindmatten past. Dezelfde steen is ook verkrijgbaar in het groen (Flat pebbles groen) en het grijs/zwart (Flat pebbles zwart).

Flat pebbles paars kopen

Flat pebbles paars zijn verkrijgbaar in verschillende maten bags. Wilt u meer informatie over Flat pebbles paars, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg (8 ton)? Neemt u dan even contact op. De meest populaire verpakking: 1m3 bigbag Flat pebbles paars.

15% combikorting

Flat Pebbles paars: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team