Flat Pebbles groen

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Flat pebbles groen hebben een unieke uitstraling door de hele ronde en platte vorm. Door de lichtgroene/grijze kleur staan de flat pebbles zeer sierlijk in de tuin. Een vergelijkbare steen maar dan met grove randen vindt u ook in onze webshop: Canadian slate groen. Voordelen van flat pebbles groen:

  • Prettig beloopbaar
  • Unieke kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Flat pebbles groen zijn door de platte ronde vorm ideaal voor gebruik op het sierpad of om siervlakken in de tuin mee aan te leggen. Door de lichtgroene kleur passen de flat pebbles prachtig in omgevingen met een rustige en natuurlijke uitstraling. Mooi in en rondom vijvers. De Flat pebbles groen laten zich erg mooi combineren met veel planten en bloemen. Wanneer u deze soort wilt gebruiken voor een oprit, erf of parking: let u er dan wel op dat het formaat 30/60 of groter niet in onze grindmatten past. Dezelfde steen is ook verkrigbaar in het paars (Flat pebbles paars) en in het grijs/zwart (Flat pebbles zwart).

Flat pebbles groen kopen

Flat pebbles groen zijn leverbaar in diverse maten bags. Wilt u meer informatie over Flat pebbles groen, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg (8 ton)? Neemt u dan even contact op. De populairste verpakking is de 1m3 bigbag Flat pebbles groen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering