Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Canadian slate groen

Canadian slate 15 - 30mm
Canadian slate 15 - 30mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Canadian slate groen: Informatie en toepassingen

Canadian slate groen is een unieke splitsoort vanwege de groene kleur. Hierdoor is de steen goed te combineren met bloembedden en een gazon/grasvlakte. Door de platte vorm zijn ze daarnaast ook prettig beloopbaar. Een tuinpad van Canadian slate groen is dus zeker ook mogelijk. Canadian slate groen is een leisteen van zeer hoge kwaliteit en is zeer drukvast. Hierdoor kunt u het split toepassen op erven en opritten. Let hierbij wel goed op het formaat steen. Stenen van 30/60 of groter passen niet in onze grindmatten. Wanneer u dus kiest voor Canadian slate groen in de maat 30/60 of groter dan kunt u onze grindmatten er niet onder leggen. Voor een ronde variant van de groene Canadian slate kunt u eens kijken naar onze Flat Pebbles groen. De steen is ook verkrijgbaar in het paars (Canadian slate paars) en het zwart/grijs (Canadian slate zwart). Voordelen van Canadian slate groen op een rij:

  • Prachtige groene kleur
  • Unieke platte vorm
  • Vele toepassingen

Gaat u Canadian slate groen aanleggen, gebruik dan worteldoek voor een onderhoudsarm oppervlak. Gaan de steentjes belast worden door auto's? Dan zorgen grindmatten onder het split ervoor dat er geen spoorvorming optreedt. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies, neemt u dan contact met ons op.

Canadian slate groen kopen:

Canadian slate groen is te bestellen in verschillende maten verpakkingen. Zoekt u 8 ton of meer? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte. Neemt u ook dan even contact met ons op. Een veel gekochte verpakking is de 1m3 bigbag Canadian slate groen.

15% combikorting

Canadian slate groen: Praktische informatie en verbruik

Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten, bijv. direct op uw oprit of in de tuin (indien mogelijk).
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team