Cordoba keien

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Productbeschrijving

Cordoba keien zijn prachtige ronde sierkeien met een beige / lichtgele kleur. De Cordoba keien hebben een beige kleur wanneer ze droog zijn. Wanneer ze nat regenen neigt de kleur wat meer naar (licht)geel. De naam is afkomstig van de Spaanse stad Cordoba, bekend om te smalle steegjes en straten met ingelegde keien. De Cordoba keien passen in vrijwel alle soorten tuinen, bijvoorbeeld in warme zuidelijke omgevingen maar ook in moderne tuinen. De lichtgele keien voegen op een hele subtiele manier warmte toe aan uw tuin. Ze zijn de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een lichte kei, maar de écht witte keien (zoals bijvoorbeeld onze Crystal white keien) te licht vindt. Voordelen van Cordoba keien:

  • Warme uitstraling
  • Stijlvol
  • Mooie zachte beige kleur

Cordoba keien zijn ideaal om te gebruiken in steenkorven of steenschuttingen. Maar ook als losse sierkeien staan deze prachtig in de tuin. De Cordoba keien zijn bijvoorbeeld erg mooi in combinatie met natuurlijke kleuren (grijs/bruin). Zo zijn ze een prima aanwinst voor een tuin waarin het natuurlijke element de boventoon voert. Ook mooi: grote plantenbakken met daarin een boompje (bijvoorbeeld een olijfboompje) met de Cordoba keien als bodembedekking. De Cordoba keien zijn ook verkrijgbaar in kleinere maten: het Cordoba grind. Wilt u een steensoort in een soortgelijke kleur, maar dan met grove randen (niet afgerond)? Bekijkt u dan eens onze Yellow sun breuksteen.

Cordoba keien kopen

Cordoba keien zijn leverbaar in veel diverse verpakkingen zodat u altijd precies voldoende heeft voor uw tuin. Een populaire verpakking is bijvoorbeeld de 1m3 bigbag Cordoba keien.

10% combikorting

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering