Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Cordoba keien

cordoba keien 40 - 60mm (4 - 6cm)
cordoba keien 40 - 60mm (4 - 6cm)
1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Cordoba grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Cordoba keien: Informatie en toepassingen

Cordoba keien zijn prachtige ronde sierkeien met een beige / lichtgele kleur. De Cordoba keien hebben een beige kleur wanneer ze droog zijn. Wanneer ze nat regenen neigt de kleur wat meer naar (licht)geel. De naam is afkomstig van de Spaanse stad Cordoba, bekend om te smalle steegjes en straten met ingelegde keien. De Cordoba keien passen in vrijwel alle soorten tuinen, bijvoorbeeld in warme zuidelijke omgevingen maar ook in moderne tuinen. De lichtgele keien voegen op een hele subtiele manier warmte toe aan uw tuin. Ze zijn de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een lichte kei, maar de écht witte keien (zoals bijvoorbeeld onze Crystal white keien) te licht vindt. Voordelen van Cordoba keien:

  • Warme uitstraling
  • Stijlvol
  • Mooie zachte beige kleur

Cordoba keien zijn ideaal om te gebruiken in steenkorven of steenschuttingen. Maar ook als losse sierkeien staan deze prachtig in de tuin. De Cordoba keien zijn bijvoorbeeld erg mooi in combinatie met natuurlijke kleuren (grijs/bruin). Zo zijn ze een prima aanwinst voor een tuin waarin het natuurlijke element de boventoon voert. Ook mooi: grote plantenbakken met daarin een boompje (bijvoorbeeld een olijfboompje) met de Cordoba keien als bodembedekking. De Cordoba keien zijn ook verkrijgbaar in kleinere maten: het Cordoba grind. Wilt u een steensoort in een soortgelijke kleur, maar dan met grove randen (niet afgerond)? Bekijkt u dan eens onze Yellow sun breuksteen.

Cordoba keien kopen

Cordoba keien zijn leverbaar in veel diverse verpakkingen zodat u altijd precies voldoende heeft voor uw tuin. Een populaire verpakking is bijvoorbeeld de 1m3 bigbag Cordoba keien.

15% combikorting

Cordoba keien: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team