Yellow sun split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Yellow sun split (kalksteensoort) is een mooie gele splitsoort met een warme uitstraling. De gele kiezelsteentjes zijn te gebruiken voor uw oprit, erf, parkeerplaats, tuinpad, terras en siertuin. Een echte all-rounder dus. Yellow sun split is zeer geschikt voor oppervlakken die zwaar belast worden. Ziet u voor een groter formaat onze Yellow sun breuksteen. Bekijk daarnaast ook zeker al ons andere gele grind & split!
Voordelen van Yellow sun split:

  • Goede drukvastheid
  • Mooie gele kleur
  • Voordelig

Yellow sun split is het meest populaire gele siersplit en al jaren een topseller. Dit heeft Yellow sun split te danken aan de lichte gele kleur, de drukvastheid en de goede kwaliteit. Door al deze eigenschappen is Yellow sun split ontzettend veelzijdig. De zachte en gematigde kleur maakt ook dat de kiezelstenen van het Yellow Sun split bij vrijwel alles te combineren zijn. Of het nu gaat om een tuin vol kleurrijke bloemen, planten en accessoires of een strakke tuin waarin het meer draait om witte, zwarte en grijze tinten. Bij het toepassen van Yellow sun split is het gebruik van grindmatten mogelijk. Hierdoor creëert u een spoorvrij en stabiele oppervlak en voorkomt u verzakkingen en kuilen. Dat is met name van toepassing wanneer het oppervlak met Yellow sun split zwaar belast wordt.

Yellow sun split kopen:

Yellow sun split is uit voorraad leverbaar in verschillende verpakkingen. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Yellow sun split en het losgestort Yellow sun split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering