Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Dolomiet

Dolomiet 0 - 5mm
Dolomiet 0 - 5mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Dolomiet split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Dolomiet: Informatie en toepassingen

Dolomiet, ook wel bekend als Gravier d'or, Dololux en Gralux, is een zeer voordelige halfverharding. Dolomiet is een gele gemalen dolomietsteen, uitgezeefd op diverse fracties (maten). Dolomiet heeft door aanwezigheid van MgCo3 (magnesiumcarbonaat) een bindende werking. Voordelen van Dolomiet zijn:

  • Mooie okergele kleur
  • Ideale halfverharding
  • Voordelig

Dolomiet is verkrijgbaar in verschillende maten. Zit er een 0-fractie in (zoals 0/5, 0/15 etc.) dan kunt u de halfverhardingsmaten gebruiken voor petanque banen (jeu des boules) en voor paden in bossen en parken. Wanneer deze maten aangetrild worden na het aanbrengen ontstaat een hard pad. De grovere maten (o.a. 5/15) worden vaak gebruikt als los siersplit in de tuin of op paden en de oprit. Deze maten vindt u onder de naam Dolomiet split. Deze grovere maten kunt u niet aantrillen. Maar uiteraard zijn ook de maten met een 0-fractie geschikt voor het aanleggen van tuinpaden, erven en opritten. Dolomiet / Gravier D'or zorgt voor een authentieke en klassieke uitstraling van uw tuin of uw erf/oprit. Dolomiet / Gravier D'or met een wat modernere uitstraling (grijze kleur) vindt u onder de naam Dolomiet silver grey. Daarnaast is het gebruik van anti-worteldoek altijd gewenst om zo een onderhoudsarm oppervlak te creëren.

Dolomiet / Gravier d'or kopen:

Dolomiet is zowel losgestort als in diverse maten bags zeer voordeling te bestellen. Populaire verpakkingen Dolomiet / Gravier D'or zijn de 1m3 bigbag Dolomiet / Gravier D'or en losgestort Dolomiet / Gravier D'or.

15% combikorting

Dolomiet: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Aanvullende informatieDolomiet wordt met een laagdikte van ± 7-10cm aangebracht (afhankelijk van uw wensen en eisen). Dit trilt u dan aan, waardoor er verdicht zo'n 5-8cm overblijft. De hoeveelheid rekent u dan als volgt uit: lengte x breedte x laagdikte in cm = aantal m3. Het aantal m3 doet u dan x 1,8 = aantal ton.

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team