Dolomiet / Gravier D'or

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Dolomiet split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Dolomiet, ook wel bekend als Dolomie, Gravier d'or, Dololux en Gralux, is een zeer voordelige halfverharding. Dolomiet is een grijs-gele gemalen dolomietsteen, uitgezeefd op diverse fracties (zeefmaten). Dolomiet heeft door aanwezigheid van MgCo3 (magnesiumcarbonaat) een bindende werking. Voordelen van Dolomiet zijn:

  • Mooie beige kleur
  • Ideale halfverharding
  • Voordelig

Dolomiet is verkrijgbaar in verschillende maten. Zit er een 0-fractie in (zoals 0/5, 0/15 etc.) dan kunt u de halfverhardingsmaten gebruiken voor petanque banen (jeu des boules) en voor paden in bossen en parken. Wanneer deze maten aangetrild worden na het aanbrengen ontstaat een hard pad. De grovere maten (o.a. 5/15) worden vaak gebruikt als los siersplit in de tuin of op paden en de oprit. Deze maten vindt u onder de naam Dolomiet split. Deze grovere maten kunt u niet aantrillen. Maar uiteraard zijn ook de maten met een 0-fractie geschikt voor het aanleggen van tuinpaden, erven en opritten. Dolomiet / Gravier D'or zorgt voor een authentieke en klassieke uitstraling van uw tuin of uw erf/oprit. Dolomiet / Gravier D'or met een wat modernere uitstraling (grijze kleur) vindt u onder de naam Dolomiet silver grey. Daarnaast is het gebruik van anti-worteldoek altijd gewenst om zo een onderhoudsarm oppervlak te creëren.

Dolomiet / Gravier d'or kopen:

Dolomiet is zowel losgestort als in diverse maten bags zeer voordeling te bestellen. Populaire verpakkingen Dolomiet / Gravier D'or zijn de 1m3 bigbag Dolomiet / Gravier D'or en losgestort Dolomiet / Gravier D'or.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 144kg / 0,08m3 per m2, op basis van een laagdikte van 8cm. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 2,2m2 | 0,35m3 voor ± 4,3m2 | 0,5m3 voor ± 6,3m2 | 0,7m3 voor ± 8,8m2 | 1m3 voor ± 12,5m2
Aanvullende informatieDolomiet wordt met een laagdikte van ± 7 a 10cm aangebracht (afhankelijk van uw wensen en eisen). Dit verdicht u met een wals of trilplaat, verdicht blijft er dan zo'n 5 a 8cm over.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering