Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Dolomiet split

Dolomiet split 5 - 15mm
Dolomiet split 5 - 15mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Dolomiet split: Informatie en toepassingen

Dolomiet split: een rustige mooie beige siersplit voor in uw tuin of op uw oprit. Dolomiet split kunt u door de goede drukvastheid voor vrijwel alle toepassingen gebruiken. Het Dolomiet split oogt ontzettend rustig door de natuurlijke aardetint. Dolomiet is ook verkrijgbaar in een 0-fractie. Zie ons Dolomiet / Gravier D'or (zelfde beige/gele kleur) en ons Dolomiet silver-grey (grijs). Deze 0-fracties zijn ideaal voor het aanleggen van bijvoorbeeld bospaden en jeu de boules banen. Voordelen van dolomiet split:

  • Goede drukvastheid
  • Mooie beige aardekleur
  • Voordelig

Dolomiet split is geschikt voor vrijwel alle toepassingen maar wordt voornamelijk gebruikt als bodembedekker voor de oprit of voor de siertuin. Deze steensoort werd vroeger vaak gebruikt rondom kastelen. Wanneer u Dolomiet split gebruikt dan zal uw tuin, oprit of erf dus een hele authentieke en klassieke uitstraling krijgen vanwege de rustieke gele kleur. Het is een warme steensoort waardoor u dus ook een warm geheel creëert met het Dolomiet split. Voor een mooie afwerking kunt u kiezen voor de multi-edge afboording. Voor een goede basis kunt u gebruik maken van anti-worteldoek en grindmatten. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op!

Dolomiet split kopen:

Dolomiet split is snel leverbaar en te bestellen in diverse hoeveelheden. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Dolomiet split en de losgestort Dolomiet split.

15% combikorting

Dolomiet split: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team