Baskisch rood keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Baskisch rood grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Bent u op zoek naar een ronde kei om wat kleur aan uw tuin toe te voegen, dan is Baskisch rode keien misschien iets voor u. Deze sierlijke zachtrode keien hebben met zijn witte aders een stijlvolle, warme uitstraling. De keien past u gemakkelijk toe in uw tuin dankzij de veelzijdigheid in gebruik. Voor kleinere formaten van deze steensoort, zie ons Baskisch rood grind. Voor dezelfde steen, maar dan niet afgerond, zie onze Baskisch rode breuksteen. Voordelen van Baskisch rode keien:

De voordelen van Baskisch rode keien zijn:

  • Warme sfeermaker door de zachtrode kleur
  • Mooie witte aders
  • Luxueus door de ronde vorm

Met de Baskisch rode keien kunt u vele functies bekleden. In een steenkorf, als haard tuinkorf, als sierkeien rondom tuinelementen of als steenschutting, met Baskisch rode keien is het allemaal mogelijk. Combineer bijvoorbeeld de Baskisch rode keien met grijze tegels, grijs tuinmeubilair of met beige tinten voor de wat zuidelijkere sfeer. Ook andere steensoorten zoals Ardenner breuksteen / Ardenner split of Basalt breuksteen / Basalt split matchen erg goed bij de warme rode kleur van de Baskisch rode keien.  Wanneer u niet zo van grijstinten houdt: de combinatie met met licht gele / crème tinten is ook erg mooi, zoals bijvoorbeeld de Cordoba keien / het Cordoba grind.

Baskische keien rood kopen

Baskisch rode keien zijn snel te bestellen en leverbaar in diverse maten bags. De meest populaire bag is de 1m3 bigbag Baskisch rode keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering