Doe mee aan de fotowedstrijd en win een Columbus Kamado Medium!

Heb jij een aankoop gedaan op onze webshop en wil je kans maken op een Columbus Kamado Medium BBQ? Doe dan mee aan de Amagard fotowedstrijd 2022!

De Columbus Kamado is de ideale barbecue om te grillen, bakken, braden en slowcooken en wordt, als je wint, volledig gratis thuisbezorgd.

Hoe werkt het?

Je hebt een aankoop gedaan via onze webshop en hiermee dus je tuin aangelegd of opgeknapt. Maak een foto van je tuin waarop het aangeschafte product te zien is. Geef hierbij in een korte omschrijving aan welk product je hebt gebruikt, waarom precies dit product, voor welke stijl je hebt gekozen etc. Vul daarbij je gegevens in en insturen maar!

Deel daarna ook zeker met al je vrienden, familie en kennissen dat je je foto hebt ingestuurd om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Waar moet je rekening mee houden?

Ten eerste is het handig om de foto te maken met een fotocamera i.p.v. een smartphone, zodat de kwaliteit van de foto optimaal is. Ook kun je de foto mooier maken d.m.v. een compositie met bijvoorbeeld plantjes erbij. Ook is het een voordeel wanneer je de foto maakt bij mooi licht, zoals zonsopkomst- of ondergang. Daarnaast is het belangrijk dat je de spelregels hebt doorgenomen.

Meedoen is mogelijk t/m 1 augustus 2022.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de winnende tuinen van 2021!