Polar Blue split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Polar Blue split, een bijzondere kleurencombinatie van witte en blauwgrijze steentjes. Deze mooie marmersoort is perfect om te gebruiken in combinatie met grijze buitentegels en metalen tuinafwerking zoals tuinafboording. Toepasbaar in elk tuinproject, of u nu voor een siertuin, oprit of tuinpad gaat. De voordelen van Polar Blue split zijn:

  • Luxe en moderne uitstraling
  • Prachtige kleurencombinatie van wit en grijsblauw
  • Hoge drukvastheid

Polar Blue split is een veelzijdige splitsoort die dankzij de mooie kleurenmix van wit en blauwgrijs een frisse en strakke look aan elke tuin en oprit geeft. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een combinatie van Polar Blue split en de tuinafboording Multi-Edge METAL tuinafboording Verzinkt. Wanneer u de split als oprit of looppad gaat leggen adviseren we om er grindmatten onder te leggen. Dit zorgt voor een stabiel oppervlak waar prima overheen gereden kan worden. Inspiratie nodig voor uw tuinproject? Kijk dan bij ons blogartikel "10 mooie tuinen waar je blij van wordt"!

Polar Blue split kopen:

Polar Blue split is snel en eenvoudig te bestellen in diverse verpakkingen. De meest populaire verpakkingen zijn 1m3 bigbag Polar Blue split en het losgestort Polar Blue split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering