Flamingo split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Flamingo split is een melange van zachte kleuren waardoor het split erg rustig oogt. Door de witte/lichtroze/grijze mix kunt u Flamingo split toepassen in strakke en moderne tuinen maar ook in een mediterrane omgeving. De combinatie van de zachte kleuren zorgt ervoor dat het split prima bij verschillende tuinstijlen past. De voordelen van Flamingo split zijn:

Een absolute favoriet in ons assortiment is de Flamingo split. Dit komt door de mooie combinatie van witte, licht-roze en licht-grijze steentjes die een luxueuze uitstraling geven aan uw tuin. Een mooie zachte siersplit die door de goede hardheid geschikt is voor alle toepassingen. Een aantal voordelen van Flamingo split:

  • Mooie zachte kleurenmix
  • Vele toepassingsmogelijkheden
  • Luxe uitstraling

Flamingo split bestaat uit marmersteentjes. Vanwege het marmer hebben de steentjes een prachtige glans. Dit luxe siersplit past u bijvoorbeeld toe als siervlak, looppad of op de oprit. Een tip: het aanleggen van een , looppad, terras of siertuin met Flamingo siersplit doet u het best in combinatie met worteldoek om onkruidgroei tussen de steentjes door te voorkomen. Voor de afwerking kunt u eens kijken in ons assortiment tuinafboording. Kantopsluiting houdt de kiezels op de plek en zorgt voor een mooie afwerking van het split oppervlak. Flamingo split laat zich mooi combineren met hout. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan houten erfafscheidingen, tuinmeubels of bijvoorbeeld een houten vlonder. Ook betontegels en stalen elementen passen heel erg goed bij de moderne kleuren van het Flamingo split. Wanneer u planten in het split oppervlak wilt plaatsen, overweegt u dan eens siergras. Ook dat staat erg mooi in combinatie met de witte/grijze/roze kleuren. De kiezels van het Flamingo split zijn ook verkrijgbaar in een ronde variant. Bekijkt u hiervoor ons Flamingo grind.

Flamingo split kopen:

Een kleine tuin of een grote oprit? Flamingo split is eenvoudig online te bestellen in diverse hoeveelheden. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Flamingo split en losgestort Flamingo split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering