Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Flamingo split

Flamingo split 14 - 25mm
Flamingo split 14 - 25mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Flamingo split: Informatie en toepassingen

Flamingo split is een melange van zachte kleuren waardoor het split erg rustig oogt. Door de witte/lichtroze/grijze mix kunt u Flamingo split toepassen in strakke en moderne tuinen maar ook in een mediterrane omgeving. De combinatie van de zachte kleuren zorgt ervoor dat het split prima bij verschillende tuinstijlen past. De voordelen van Flamingo split zijn:

Een absolute favoriet in ons assortiment is de Flamingo split. Dit komt door de mooie combinatie van witte, licht-roze en licht-grijze steentjes die een luxueuze uitstraling geven aan uw tuin. Een mooie zachte siersplit die door de goede hardheid geschikt is voor alle toepassingen. Een aantal voordelen van Flamingo split:

  • Mooie zachte kleurenmix
  • Vele toepassingsmogelijkheden
  • Luxe uitstraling

Flamingo split bestaat uit marmersteentjes. Vanwege het marmer hebben de steentjes een prachtige glans. Dit luxe siersplit past u bijvoorbeeld toe als siervlak, looppad of op de oprit. Een tip: het aanleggen van een , looppad, terras of siertuin met Flamingo siersplit doet u het best in combinatie met worteldoek om onkruidgroei tussen de steentjes door te voorkomen. Voor de afwerking kunt u eens kijken in ons assortiment tuinafboording. Kantopsluiting houdt de kiezels op de plek en zorgt voor een mooie afwerking van het split oppervlak. Flamingo split laat zich mooi combineren met hout. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan houten erfafscheidingen, tuinmeubels of bijvoorbeeld een houten vlonder. Ook betontegels en stalen elementen passen heel erg goed bij de moderne kleuren van het Flamingo split. Wanneer u planten in het split oppervlak wilt plaatsen, overweegt u dan eens siergras. Ook dat staat erg mooi in combinatie met de witte/grijze/roze kleuren. De kiezels van het Flamingo split zijn ook verkrijgbaar in een ronde variant. Bekijkt u hiervoor ons Flamingo grind.

Flamingo split kopen:

Een kleine tuin of een grote oprit? Flamingo split is eenvoudig online te bestellen in diverse hoeveelheden. Populaire verpakkingen zijn de 1m3 bigbag Flamingo split en losgestort Flamingo split.

15% combikorting

Flamingo split: Praktische informatie en verbruik

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Betaling & Levertijd
Levertermijn en bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgtarief geldt per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgtarief geldt per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags / grindmatten 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenU kunt naar wens betalen met bankoverschrijving vooraf, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant bij levering (vanaf 1000kg mogelijk).
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team