Welke grindmat heb ik nodig?

Grindmatten zijn nog een redelijk nieuw product op de markt. Veel mensen zijn zich nog altijd niet bewust van het bestaan ervan, maar degenen die er wel mee bekend mee zijn geraakt, zijn erg positief over de resultaten van dit product. Het gebruik ervan is niet noodzakelijk maar zorgt voor een stabielere ondergrond en ook de andere voordelen maken het gebruik ervan zeer zeker de moeite waard.

Wat zijn grindmatten?

Kort gezegd zijn grindmatten honingraatplaten waarop grind of split worden geplaatst. Grindmatten zorgen ervoor dat het grind netjes op zijn plaats blijft liggen, zodat er een stabiel oppervlak van grind of split ontstaat en zonder dat je voetafdrukken en/of bandensporen creëert.

Welk model heb ik nodig?

Op onze website Amagard.com vindt u drie verschillende modellen grindmatten. Ze lijken qua uiterlijk erg op elkaar, maar de prijs en functies verschillen. Hieronder vertellen we je de sterke punten van elk model, zodat je gemakkelijk het model kunt kiezen dat het beste bij jouw project past.

Welke grindmaat heb ik nodig

Eurogravel PLUS

  • Voordeliger model
  • Anti-worteldoek bevestigd
  • Bestand tegen de druk van personenauto’s, kleine bestelwagens

Eurogravel PRO

  • Bestand tegen de druk van vrachtwagens
  • Anti-worteldoek bevestigd
  • Gemakkelijk te installeren

Easygravel 3XL

  • Bestand tegen de druk van vrachtwagens
  • Grindmatten hebben een kliksysteem, waardoor makkelijk in elkaar te klikken
  • Toepasbaar voor hellingen tot maximaal 15%

Samen gevat, als je de grindmatten in je tuin gaat gebruiken of in een gebied waar alleen verkeer van mensen en auto's langs komt, is Eurogravel PLUS de beste optie. Deze matten zijn gemakkelijk te installeren en voordelig. Als de grindmatten een zeer hoge weerstand moeten hebben (er kunnen zeer zware voertuigen overheen rijden), dan raden we Eurogravel PRO of Easygravel 3XLEasygravel 3XL aan. Bij een relatief steile helling (maximaal 15%), dan raden we het Easygravel 3XL model aan, omdat de grindmatten op hun plaats worden gehouden door het kliksysteem, waardoor er een steviger oppervlak ontstaat. Wanneer het grind of split erop geplaatst wordt, zal het uiterlijk hetzelfde zijn, het verschil zit hem in de toepassing van het terrein.

Mocht je nog twijfelen over welk model het meest geschikt is voor jouw project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we helpen je graag verder!