Ardenner geel split

Productbeschrijving

Wilt u uw tuin een warme uitstraling geven kiest u dan voor het sierlijke Ardenner split geel. Ardenner geel sluit goed aan op een groene omgeving. Een combinatie met kasseien in uw tuin zorgt voor een ontzettend warm en authentiek geheel. Combineer Ardenner split geel dus zeker met veel beplanting en de wat klassiekere bestratingsvormen. Voordelen van Ardenner split geel:

  • Warme uitstraling
  • Voordelige split
  • Mooie gele kleur

Gaat u Ardenner split geel toepassen voor opritten en parkeerplaatsen? Let u er wel op dat er op den duur vergruizing kan optreden bij zware belasting. Tip: Het gebruik van grindmatten kan dit grotendeels tegengaan. Ook kunt u er dan voor kiezen om een wat drukvastere soort te gebruiken, zoals Yellow sun split. Deze grindsoort is qua kleur vergelijkbaar met Ardenner split geel. Ook kunt u voor een halfverharding zoals Dolomiet kiezen. Wilt u graag een kleinere hoeveelheid Ardenner split geel bestellen, neemt u dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor de grijze variant van deze steensoort zie het Ardenner split grijs.

UPDATE: vanwege de Coronacrisis kunnen wij het Ardenner split geel momenteel niet leveren. Voor een alternatief verwijzen we u graag naar het Dolomiet split.

10% combikorting

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 2 verpakkingen

Video's over de levering