Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Tuinafboording kunststof

Tuinafboording van kunststof. Onder andere erg handig wanneer u bochten en figuren wilt aanleggen. Tuinafboording van kunststof is namelijk flexibel (flexibeler dan bijvoorbeeld afboording van metaal). Ook is het aanleggen een stuk eenvoudiger dan in het geval van een betonnen/stenen afboording; het weegt veel minder. Onze kunststof tuinafboording is verkrijgbaar in rollen en in rechte stukken. In onze webshop vindt u Ecolat tuinafboording en de Multi-Edge Flex tuinafboording. Voor de Ecolat dient u losse paaltjes bij te kopen om de afboording in de grond te bevestigen. Het grote voordeel van de Multi-Edge Flex is dat de pennen voor bevestiging in de grond al aan de afboording bevestigd zitten. Wilt u toch liever een stalen afboording? Bekijkt u dan ons volledige assortiment tuinafboording.

Voordelen van tuinafboording van kunststof

Tuinafboording van kunststof bieden enkele voordelen wanneer we het vergelijken met afboording van bijvoorbeeld beton. Ten eerste is een kunststof borderrand veel makkelijker aan te leggen dan een borderrand van beton, simpelweg vanwege het veel lagere gewicht (dit voordeel geldt ook voor stalen kantopsluiting). Een ander groot voordeel van tuinafboording van kunststof is de flexibiliteit. Wanneer u bochten wilt maken met de afboording, of misschien zelfs figuren, dan is kunststof kantopsluiting een hele goede keuze. Het kunststof is namelijk zo flexibel dat u er zelfs cirkels mee kunt aanleggen.

De verschillende soorten kunststof borderranden

Binnen ons assortiment tuinafboording van kunststof kunt u kiezen uit twee verschillende soorten; de Ecolat en de Multi-Edge Flex:

Ecolat: De Ecolat afboording bestaat uit 2 varianten; de rechte stukken en de rollen. De rollen kunt u gebruiken bij het aanbrengen van bochten en figuren. De Ecolat kantopsluiting is 14cm hoog en moet voor 9cm de grond in. Er steekt dan dus 5cm boven de grond uit. De paaltjes voor het stevig plaatsen van de Ecolat kunststof borderrand kunt u los bij kopen. De rechte stukken kunt u bestellen per 2 meter, de rollen per 10 meter (grijs) of 25 meter (grijs en bruin). Multi-Edge Flex: De Multi-Edge Flex wordt verkocht per 4 meter. Voordeel is dat de pennen waarmee u de kantopsluiting in de grond bevestigt er bij zitten (vier grondpennen per meter). Ook zitten de bevestigingspunten voor de grondpennen aan de kunststof borderrand. Hierdoor is het stevig vastzetten van de borderrand erg eenvoudig. De verschillende losse delen zijn ook eenvoudig aan elkaar te schuiven. De hoogte is 5,5cm.

Hoe de borderrand van kunststof plaatsen

Het plaatsen van onze kunststof borderranden is vrij eenvoudig. Zie, voor zowel de Ecolat als de Multi-Edge Flex kunststof borderrand, onze aanleginstructies: Ecolat: Ecolat Flyer en Aanleginstructies Multi-Edge Flex: Multi-Edge Flex folder en aanleginstructies

Waarvoor kan ik tuinafboording van kunststof gebruiken?

Borderrand van kunststof is geschikt voor alle toepassingen waarvoor kantopsluiting normaal gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld het afwerken van de randen van uw kunstgras of natuurlijk grasoppervlak, het afwerken van de randen een tuinpad of terras, het afwerken van de randen van een oprit of parkeerplaats of het aanbrengen van siervlakken met bijvoorbeeld grind, zoals cirkels.

Hoeveel tuinafboording van kunststof heb ik nodig?

Voor zowel de Ecolat als de Multi-Edge Flex is dit gelijk aan het aantal strekkende meter waarvoor u tuinafboording van kunststof nodig heeft. Wilt u dus 20 strekkende meter tuinpad afwerken met kunststof borderrand (10 meter aan allebei de kanten van uw tuinpad), dan heeft u 20 meter borderrand nodig.

Tuinafboording van kunststof kopen

Wilt u graag onze tuinafboording van kunststof kopen, maar heeft u daarbij wat hulp nodig? Of heeft u nog wat vragen over onze kantopsluiting van kunststof? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team