Inveegsplit grijs

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

U voorkomt / remt onkruidgroei met het gebruik van inveegsplit en natuurlijk zorgt inveegsplit ook voor een nette uitstraling. Maar inveegsplit kan ook heel decoratief zijn en nét die punt op de i in uw tuin vormen! Bijvoorbeeld deze inveegsplit grijs met lichtgrijze kleur. Deze kleur geeft een lichte touch aan bijvoorbeeld kasseien lichtgrijs, of tegels. Of denk juist aan het creëren van een contract met donkere bestrating of kasseien!
Tip: bestel ruim en vul de voegen af en toe bij. Kenmerken van de Voegsplit / Inveegsplit grijs:

• Mooie lichtgrijze fijne siersplit
• Scherp geprijsd

Voegsplit / Inveegsplit grijs kopen

U bestelt de grijze Inveegsplit eenvoudig én voordelig online en wij bezorgen deze binnen enkele werkdagen bij u thuis, waar ook in België, zodat u snel aan de slag kunt. De maat 0 - 5mm is ideaal voor voegen van gemiddelde breedte (niet voor fijne voegen tussen bestrating/tegels, neem daarvoor bijv. Inveegzand zwart), 5 - 8mm is speciaal voor grove voegen tussen bijv. kinderkoppen..

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 20kg/m2 bij een voegbreedte van ca. 7mm
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 5 verpakkingen

Video's over de levering