Multi-Edge ECO

De Multi-Edge ECO is een stijlvolle en moderne tuinafboording, gemaakt van 100% gerecycled kunststof, waardoor dit de meest duurzame keuze is. De Multi-Edge ECO tuinafboording is verkrijgbaar als rechte plank en als en als gebogen borderrol. Daarnaast is deze tuinafboording verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen!

Bekijk ook zeker de andere varianten van Multi-Edge!

Verschillende varianten, kleuren en afmetingen

Er zijn op basis van een aantal factoren verschillende varianten van de Multi-Edge ECO:

Het eerste verschil zit in de keuze tussen de rechte afboording of de rol. De rechte variant is vanzelfsprekend zeer handig voor het afscheiden van rechte tuinpaden en het maken van rechte borders met hoeken van 90 graden.

Het tweede verschil zit in de kleur. De Multi-Edge ECO is verkrijgbaar in de drie kleuren grijs, zwart en bruin-corten.

Het derde en laatste onderscheid tussen de varianten van deze tuinafboording zijn de afmetingen. De rechte plank van de Multi-Edge ECO is standaard 2 meter lang, maar de borderrollen zijn verkrijgbaar in zowel 10 meter als 20 meter. In alle varianten van de Multi-Edge ECO heeft u de keuze uit een hoogte van 10cm, 14cm en 20cm.

Naast de Multi-Edge ECO zijn er nog meer varianten van andere materialen, in andere kleuren en met andere afmetingen. Bekijk hier ons gehele assortiment van Multi-Edge!