Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Informatie & Inspiratie

Alle praktische informatie over onze producten, de aanleg & inspiratie voor nét dat beetje extra

Of u nu een simpele bodembedekker zoekt of een paradijsje wilt creëren, het begint met de juiste informatie. Omdat split, muurstenen of andere tuinmaterialen aanschaffen nu eenmaal geen dagelijkse kost is! Dus helpen we u maar wat graag verder met eenvoudige en kraakheldere informatie rondom de aankoop én de aanleg. Want de tuin aanleggen moet wel relaxed blijven, vinden wij.

Grind, siersplit, zand en boomschors: Informatie en aanleg

Boomschors is een mooie natuurlijke bodembedekking voor in de tuin en is ook nog eens duurzaam. Wilt u weten hoe u boomschors kunt aanleggen? U leest het in dit artikel!

Wilt u uw plat dak beschermen en lekkages voorkomen? Dan kunt u dakgrind leggen. Maar welk grind of welke keien kunt u gebruiken als dakgrind? We leggen het graag uit in dit artikel.

Wilt u een kindvriendelijke tuin aanleggen waar de kinderen hun gang kunnen gaan? Dan heeft u natuurlijke producten nodig zoals grind of split. Hoe u een kindvriendelijke tuin aanlegt leest u hier!

Heeft u zand nodig, dan zit u bij ons goed. Om de juiste zandsoort voor uw gewenste toepassing te kiezen is het goed om te weten wat de verschillen zijn, we geven u een overzicht.

Een vijver in de tuin? Deze kunt u aankleden met grind, split of grove stenen en ook een helofytenfilter kunt u hiermee creëren. Hoe u dit doet en welke soorten stenen geschikt zijn leest u hier!

Gaat u grind of split leggen en vraagt u zich af hoe dik u het moet leggen? Afhankelijk van de toepassing die u gaat bekleden en het formaat van het grind adviseren wij u met de juiste laagdikte.

Grindmatten aanleggen: hoe moeten deze eigenlijk gelegd worden? We helpen u verder met een heldere uitleg en tips voor het leggen van stabilisatiematten onder grind of siersplit.

Grind en split is verkrijgbaar in verschillende formaten. Lees hier welke formaten het beste passen bij het aanleggen van opritten, parkings, tuinpaden en siertoepassingen.

Een oprit, tuinpad of parking met grind aanleggen is snel en eenvoudig te verwezelijken. Lees hier stapsgewijs hoe u het beste een oppervlakte met grind voor lichte én zware belasting kunt aanleggen.

Bij het aanleggen van een oppervlak met grind of split wilt u uiteraard weten hoeveel u nodig heeft. Hier leest u hoe eenvoudig u dit uitrekent.

Video's

De Grindmatten EuroGravel (incl. worteldoek aan de onderzijde!) zijn eenvoudig te gebruiken. In deze video zetten we de eigenschappen van deze Grindmatten op een rij.

Deze basis kamado is ideaal om zowel op te grillen, braden, roken en slow cooken. Handige video met montagestappen en info over de onderdelen.

Zet je stoel op de relaxstand en laat je inspireren door deze stijlvolle tuinen met grind! Met grind of split kun je alle kanten op! Voor welke droomtuin ga jij?

Met een Mediterrane tuin bent u op vakantie in eigen tuin. Een Mediterrane tuin creëren doet u eenvoudig zelf! Bekijk hier hoe u dit doet en doe inspiratie op voor uw eigen tuin!

Kasseien: praktische info, de aanleg en inspiratie

Kasseien zijn een mooie en duurzame soort bestrating en ideaal als tuinpad, terras of oprit. Hier leest u hoe u deze eenvoudig zelf aanlegt.

Informatie over onze pellets en andere brandstoffen

Als u erover nadenkt een pelletkachel aan te schaffen is het goed om te weten wat de voordelen hiervan zijn. Het is niet alleen milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk maar ook voordelig.

Koopt u houtpellets voor een langere periode dan is het handig te weten hoe u deze het beste kunt opslaan: binnenshuis en buitenshuis. Hier leest u onze tips & tricks voor het opslaan van pellets!

Buitenleven

Qua merken en modellen Kamado Barbecues is er keuze genoeg. Maar welk model Kamado kunt u nu het best kiezen? We geven u in dit artikel een paar handvaten om u te helpen met uw keuze.

Hoe zet je als beginnende kamado gebruiker meteen iets lekkers op tafel zonder al te veel gedoe? Met onze 3 startersrecepten! Houtskool erin, aanmaken en grillen maar..Eet smakelijk!

Muurblokken / Stapelstenen: praktische info voor aankoop en aanleg

Zelf een tuinmuur bouwen met muurblokken / stapelstenen? Bouw een mooie en stabiele tuinmuur van natuursteen of beton met deze handige tips over de fundering, het stapelen en de afwerking.

Een muur van muurblokken/stapelstenen geeft een prachtig effect aan uw tuin. Als u deze gaat bouwen is het handig van tevoren te weten hoeveel muurblokken u nodig heeft. Wij geven u een overzicht.

Breukstenen en keien: Handige info & inspirerende toepassingen

Steenkorven zijn gegarandeerd een mooie toevoeging aan uw tuin. Welke maat stenen heeft u nodig en welke hoeveelheid? Een steenkorf zelf vullen is eenvoudig met deze instructie en tips!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team