Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Muurblokken / Stapelstenen

Muurblokken zijn een steeds vaker voorkomend element in en rond de Belgische tuin. Het meest bekend is wel de grijze betonnen variant, maar bij Amagard.com laten we u liever kennis maken met de kleurrijke natuursteen muurblokken! Natuursteen heeft kleur, stijl én is duurzaam / gaat zeer lang mee! 

Wat u allemaal kunt doen met muurblokken of stapelstenen? Allereerst zijn ze zeer stijlvol als tuinafscheiding. Daarnaast zijn muurblokken ideaal voor het opvangen van hoogteverschillen in de tuin. Of natuurlijk als omranding van een border of bloemperk! 

Muurstenen van natuursteen kunnen zowel los als gemetseld op elkaar gestapeld worden. De grijze graniet muurblokken zijn zeer geschikt voor strak stapelen en hebben een moderne uitstraling, terwijl de leisteen en kwartsiet muurblokken een zuidelijke look hebben en een speels effect creëren door de wisselende afmetingen van de stenen. Door hun toepassing in een stapelmuur worden deze soort muurblokken ook wel Stapelstenen genoemd. De donkergrijze Basalt Muurblokken kunnen zowel strak toegepast worden als wat 'losser', en afhankelijk hiervan wordt de uitstraling heel anders! Laat u inspireren door de projectfoto's bij de producten.

Muurblokken / Stapelstenen kopen

Een scheiding creëren in uw tuin of terras kan handig zijn om verschillende tuindelen van elkaar te scheiden of als erfafscheiding. Heeft u weleens gedacht aan een muur van muurblokken? Met deze stapelstenen maakt u van uw muur een authentieke en rustieke eyecatcher. Muurblokken worden op een speelse manier opgestapeld, daar ze een ruwe structuur hebben, dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bij Amagard.com heeft u keuze uit verschillende muurblokken die u in 1000kg kunt bestellen. Online bestellen is snel en gemakkelijk: de stapelstenen worden bij u thuis geleverd binnen enkele dagen. Een stapelmuur bouwen van muurblokken kunt u zelf doen, lees hiervoor onze blog Tuinmuur bouwen met muurblokken / stapelstenen hoe u dit doet. Heeft u nog vragen over onze stapelstenen of hoe u de tuinmuur bouwt, neem gerust contact met ons op!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team