Let op: Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Kasseien

Stijlvol, slijtvast, duurzaam én karaktervol. Dat zijn de belangrijkste sleutelwoorden om kasseien te beschrijven. Het robuuste uiterlijk, de duurzaamheid en de slijtvastheid zijn drie van de redenen waarom kasseien van vroeger uit altijd zeer veel gebruikt zijn in België. Met een tuin of oprit met kasseien bereikt u een prachtig eindresultaat wat ook nog eens jaren meegaat!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De ene steensoort is slijtvaster en sterker dan de andere. Om deze reden worden Basalt, Graniet en Porfier het meeste gebruikt bij kasseien. Amagard.com levert kasseien van graniet vanwege de zeer hoge levensduur, slijtvastheid en kleurvastheid. Ook kan graniet zonder problemen hoge belastingen aan en worden ze niet glad in natte omstandigheden! Ideaal voor parking of oprit dus, maar denk ook eens verder aan een stijlvol tuinpad, of creër een sierlijk patroon door 2 kleuren te combineren!

Kasseien kopen

Wilt u uw terras, tuin of oprit gaan bestraten dan kunt u dit doen met kasseien/kinderkopjes. Met kasseien creëert u een stijlvolle, stoere en duurzame bestrating. Bij Amagard.com bestelt u eenvoudig en voordelig online uw kasseien, binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd! Geen gesjouw met zware materialen, maar tot aan uw voordeur geleverd in een bag of kist van 1000kg. Bij ons heeft u keuze uit verschillende kleuren, deze zijn allemaal van graniet. Kasseien leggen kunt u zelf doen, lees hiervoor onze blog! Vergeet niet de afwerking van uw kinderkopjes, met inveegsplit creëert u een onderhoudsarm en stijlvol geheel.

Kinderkopjes bestrating: welke toepassingen zijn geschikt voor kinderkopjes?

Er zijn meerdere toepassingen waarbij gebruik gemaakt kan worden van kinderkopjes bestrating: een parkeerplaats/oprit van kinderkoppen, een kasseien terras en een tuinpad met kasseien. Onze kasseien zijn prima geschikt voor al deze toepassingen. In onze webshop vindt u namelijk kasseien van graniet. Graniet is een natuursteen die zuurbestendig, vorstbestendig en kleurvast is. Daarnaast is het ook een harde steensoort. Door al deze eigenschappen en door de hoge slijtvastheid dus zeer geschikt voor opritten, tuinpaden en terrassen.

Wat is de prijs van kasseien per m2?

De prijs van kasseien is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en de kleur. Maar, gemiddeld kunt u wat betreft kinderkopjes denken aan een prijs van ongeveer € 40 per m2.