Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch
  • Tuinmaterialen gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op uw vragen
  • Scherpste prijzen
Country Switch Country Switch Country Switch Country Switch

Trusted Shops Keurmerk

0416-283405
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Klant-reviews

Hieronder vindt U de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.



Ik heb een klacht op deze site gezet, kan deze zo niet terug vinden, anders had ik deze gewijzigd.
De klacht was dat de pellets niet naar wens bezorgd zijn. Ze zijn niet in de garage gezet, stond echt heel scheef achter het huis en meerdere zakken stuk. Hierop is er vlot geanticipeerd door de leverancier. Het lag aan de vervoerder.
Vanuit Amagard een mooi bos bloemen gekregen en bij de volgende bestelling korting.
Fouten maken mag, het gaat om hoe je hiermee omgaat. Dit is prima opgepakt door Amagard.
2019-02-11 - D.Dijk
Voor het eerst besteld bij Amagard. dacht gezien de reviews dat het prima zou zijn. In het weekend besteld voor maandag. Maandag kregen we netjes bericht dat ze het weekend gesloten zijn en dat ze daarom de bestelling op dinsdag zouden zetten. Maandag zouden we een track nummer krijgen. Dinsdag is mijn man er speciaal voor de ontvangst van de pellets thuisgebleven. Niets ontvangen. Gemaild. We hebben excuses gekregen en de pellets zouden donderdag worden bezorgd. Zowel ik als mijn man konden er niet bij zijn, maar mijn zoon wel. Hij heeft de pellets in ontvangst genomen en gevraagd of de bezorger ze in de garage wilde zetten.
Dit wilde de bezorger niet. De stapel stond zo scheef dat hij bang was dat het om zou vallen. Dus "gewoon" achter thuis gezet.
Wij komen thuis en zien de pellets achter thuis staan. We zien dat er al pellet zakken stuk zijn, Zelfs met de bescherming rol plastic erom heen, Er waren uiteindelijk 7 zakken stuk geleverd. Als het kon had ik de foto's op deze site gezet.
Dit noem ik geen service en geen kwaliteit.
Jammer, :
2019-02-07 - Dijk
Zeer tevreden over de hulp bij de bestelling en de keurige aflevering.
2019-01-18 - H de vos
Dolomiet silver-grey besteld op dinsdag, vrijdag geleverd, TOP!! Perfecte voortgangsregistratie Bezorging 7.00 uur en dat is goed ingeschat want wij wonen hartje centrum dus vanaf 9.00 uur is het megadruk. Keurig voor onze garage geplaatst. Chapeau voor chauffeur en Amagard.com !!
2018-12-21 - P&B van Rijthoven
Hartelijk dank voor jullie correcte afhandeling. Ik ben zeer tevreden over het product en de gehele procedure van chatten, bestelling tot bezorging. Perfect. Ook speciaal voor de chauffeur mijn complimenten voor het bezorgen van het grind.
Super.
2018-10-30 - Karin (Wilsum)
Helaas ging een ring defect waar amagard niets aan kon doen. Zij hebben mij uitstekend op de hoogte gehouden per mail en telefoon. Voor het lange wachten (buiten hun schuld) zelfs nog een zak houtskool gekregen! Top geregeld Amagard en bedankt voor de goede service.
2018-06-21 - Guus
Geachte medewerker,
Heden middag is de midibag met basalt grind bij mij afgeleverd door een chauffeur van de Firma Smidt ( stond op de deur van de vrachtwagen)
Let op er volgt absoluut geen klacht.
Chauffeur melde zich netjes per telefoon dat hij aanwezig was aan de straat.
Heb hem uitgelegd wat de bedoeling was en dat heeft hij prima gedaan ( vrachtwagen achteruit op de stoep voor het achterpad zo goed als het kon.
Daarna midibag met de arm in het pad gezet zover mogelijk.
Al met al dus een prima verzorgde levering.
Ook het grind voldoet volkomen aan de eisen. Tevens vindt ik het ook een pluspunt van jullie bedrijf dat er geen kosten worden gerekend voor de toch best wel luxe midibag. Is altijd handig om zo’n ding in je schuur te bewaren. Verder heb ik nog 2 positieve punten, 1) de prijs van jullie Bags is in vergelijking met andere veruit de goedkoopste ( bij de tegelboer waar ik mijn keramische tegels heb gekocht koste dezelfde Bag met het zelfde gewicht en soort grind € 150,- daarbij kwam dan nog 85 euro verzendkosten terwijl dat bij jullie maar 40 euro is.)
Tevens is ook de afstand van jullie bedrijf in Waalwijk een heel stuk verder weg dan de afstand van de tegelboer.
Ook het feit dat jullie proefmonsters stuurde is een pluspunt
Misschien een lange mail geworden zo, maar hieruit blijkt wel mijn tevredenheid.< /p>Met vriendelijk groeten
2018-03-09 - Aad Hoekstra
De levering is naar wens verlopen, mooi op tijd, vriendelijke chauffeur en ik ben tevreden over het verbruik van de houtpellets, ook wat de prijs betreft.
Wie weet ben ik er het volgend jaar weer.
vriendelijk groet J.Jongbloed
2018-01-25 - John Jongbloed
Goedemorgen,
Wij zijn tevreden over de pellets. Ook over de afhandeling met het bezorgen.
Bezorging was gratis en dat is wel erg fijn op dit bedrag
2018-01-25 - Paulien Wiersma
Wij zijn zeer tevreden over de levering van de Komado.
Wij gebruiken hem minimaal 1 keer per week om de lekkerste gerechten ermee te bereiden.
Ik ben zelf geen echte kok maar ik begin het steeds leuker te vinden.
Het is geen gewone bbq maar een extra hobby zeg maar.

MvG. Eric vos
2018-01-25 - Eric Vos
Geachte Lezer, Ik heb de houtpellets heb ik nog niet kunnen gebruiken omdat mijn pellet kachel stuk is.
Ik krijg een nieuwe kachel , dan kan ik ze gebruiken, ik laat i dan nog weten hoe het bevalt .
De levering is perfect gedaan !

Vriendelijke Groet,
2018-01-25 - Mieneke Roman
Hallo. Mijn compliment!!!! Netjes afgeleverd over het hek. Was niet thuis tot mijn verbazing stond het er al. Bedankt!!
2017-12-22 - Peter Koudijs
Was helemaal prima. Mooi op tijd en precies gestort op de plaats.
Dus helemaal tevrreden.
2017-12-19 - E.P.M Sanders
Bestelling van 14 november 2017. De pallets zijn keurig afgeleverd. Ik ben tot nu heel tevreden over dit product. Heeft een goede verbranding en laat weinig as achter. Ik ben ook heel tevreden over de levering

Met vriendelijke groet,
2017-12-19 - P.E. Wolters

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team