Rouge Belge grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Rouge belge grind (ook bekend als Belgisch rood grind en Marmedoc) is een mooie marmersoort met een unieke roze-rode-grijze kleur. Met Rouge Belge grind creëert u een landelijke en warme uitstraling. Deze marmedoc is dan ook perfect te combineren met veel groen. Zoekt u toch een iets diepere rode kleur kijk dan bij deze andere rode grindsoort: Rosso Verona grind. De voordelen van Rouge Belge grind:

  • Unieke roze-rode kleur
  • Prettig beloopbaar
  • Stijlvolle uitstraling

Toepassingen met Rouge Belge grind

Het Belgisch rood grind is toepasbaar op looppaden, siertuinen en opritten. Als u het gaat gebruiken voor een oprit raden wij aan om grindmatten te gebruiken. Grindmatten zorgen ervoor dat u een stabiele ondergrond krijgt die veel druk (bijvoorbeeld van een auto) aankan. Of creëer een onderhoudsarme tuin door het gebruik van worteldoek. Omdat Belgisch rood grind een marmersoort is raden wij u aan het op een zonrijke plek te leggen. Op die manier geniet u het langst van de kleur. Bekijk ook zeker al onze andere rode stenen!

Rouge Belge Grind kopen

Wij leveren Rouge Belge grind in diverse maten bags. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op! Een populaire verpakking is de Bigbag Rouge Belge grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons informatieartikel Welk formaat grind heb ik nodig?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn en bezorgkosten Bags vanaf 1000kg, grindmatten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Hoe vindt de levering plaats?• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetalingsmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering